NOTD – Maybelline Colorama Bleached Neons #242

Maybelline Colorama broj 242 iz Bleached Neons linije najnoviji je dodatak mojoj kolekciji. Ovaj lak sadrži 7 ml, a redovna cijena mu je 20 kn no trenutno su svi Colorama lakovi u Mülleru na akciji te im je cijena 15 kn. Ja sam svoj platila nešto iznad 11 kn jer je na blagajni išao još neki poput na njega. Nisam se bunila :).

Ja sam u Mülleru uočila samo dvije nijanse iz ove linije (ovu i neku skroz svijetlu mareličastu) no nailazim na podatke da su kod nas dostupne četiri pa bacite oko.

1

Lak je dobro pigmentiran, u dva sloja prekrije nokat no aplikacija mu nije najbajnija. Nešto je gušće teksture te sam se morala prilično pomučiti da ga ravnomjerno nanesem jer mi se konstantno razvlačio po noktu ko ljepilo. Također, dosta se brzo suši na noktima tako da sam ga morala relativno brzo mazati kako ne bi povlačila polusuhe slojeve natrag na četkicu. O trajnosti ne mogu pričati jer sam ga tek namazala.

Boja ovog laka je nešto između roze i narančaste, ovisno pod kakvim osvijetljenjem ju promatrate. Jarka je, iskričava i prilično upadljiva. Obično su neonci zeznuti za nanošenje i zato ih mažem na krem bijelu podlogu jer tako najprije dobijem taj neon efekt no kod ovog to nije bilo potrebno. Što je super jer uvelike olakšava i ubrzava cijeli proces lakiranja noktiju :).

2

Kod fotkanja swatcheva sam se dobrano pomučila, okinula valjda 100 fotki i ni jedna nije dočarala ovaj lak u potpunosti. Fotke ga skroz priguše dok je u stvarnosti baš upečatljiv.  Na ovim fotkama imam dva sloja laka + top coat.

5

3

4

Ova zadnja fotka je mrvicu mutna no nijansa je na njoj prilično realna 🙂

6

Što kažete na ovaj lak? Volite li neonce?

Čitamo se 🙂

4 thoughts on “NOTD – Maybelline Colorama Bleached Neons #242

Leave a comment