NOTD – IsaDora Sugar Crush Pink Sugar

Bok svima!

U današnjem NOTD postu vam pokazujem lak koji sam također dobila kao dio rođendanskog poklona.

 

1

 

Sugar Crush je IsaDorina linija “pjeskića” odnosno teksturnih lakova, sadrži 10 nijansi, a suši se u mat-teksturno-glitter efektu. Lak bi na noktima trebao potrajati 7 dana no to još moram provjeriti :). Nijansa koju ja imam je 106 Pink Crush, ružičasta nijansa krcata ružičastim shimmerom i srebrnim glitterom.

 

2

 

 

3

 

Lak se prekrasno maže, četkica je široka i plosnata, a bila su mi potrebna 2 sloja za potpuno prekrivanje. Bočica sadrži 6 ml laka što je poprilično malo tako da ću ga štedjeti za zimu pošto mi se čini da bi se bolje uklapao u zimsko vrijeme :). Cijenu ne znam, lak sam dobila na poklon, a IsaDora kozmetiku kod nas možete naći u Müllerima.

 

7

 

6

 

5

 

 

4

 

Ako volite teksturne lakove bacite oko na ove, prekrasno se mažu, četkica je precizna i (meni) idealne veličine, brzo se suše, a glitter im daje posebnu dubinu i sjaj. Sad mi još samo ostaje testirati trajnost i ako prođe i na tom testu – odlično :). Samo da je malo veća bočica bilo bi idealno, ovako mi se čini da ću cijeli lak potrošiti u 3-4 korištenja.

 

8

 

No bilo kako bilo, ovako lijepom laku ću i to oprostiti, znam da je to-to kad ne mogu prestat gledat u svoje nokte, a s ovim se upravo to događa. Nekontrolirano konstantno pogledavanje u nokte zagarantirano! 🙂

Jeste li isprobali koji IsaDora lak za nokte? Što kažete na ovu nijansu?

Čitamo se 🙂

4 thoughts on “NOTD – IsaDora Sugar Crush Pink Sugar

    1. Čekiraj ih, ovaj je stvarno krasan :). Drago mi je da ti se sviđa :).
      Ja isto moram s malo više pažnje proučiti IsaDoru u Mülleru ubuduće pošto nekako nisam obraćala pažnju na taj brend.

      Like

Leave a comment