Empties #2

Bok svima!

5

Danas sam sasvim slučajno bacila pogled na vrećicu u koju spremam ambalaže potrošenih proizvoda i nakon što sam primjetila da je već lagano krcata shvatila sam da je vrijeme za još jedan Empties post :).

Opet imamo miks svega i svačega, marljivo sam trošila proizvode tako da se nakupilo svačega, a također imamo i nekih nepotrošenih stvarčica. U nastavku ćete moći pročitati zašto su i one ovdje :).

Zanimljivo je kako sam prije uvijek štedljivo koristila proizvode, pogotovo one malo skuplje, s ciljem da ih čim dulje imam i uživam u njima no sada je baš suprotno. Veselim se svakom potrošenom proizvodu kada njegovu ambalažu odlažem u vrećicu jer me baš zabavljaju ovakvi postovi :).

Pa krenimo polako :).

1

Aldo Vandini Pure Hydro Body Fluid s pamukom i bijelom magnolijom – ovaj fluid prefinog je cvjetnog mirisa. Izrazito je lagan, rijetke, gotovo vodenaste teksture, brzo se upija i nije posebno hidratantan. Drago mi je da sam ga uspjela potrošiti kroz ljeto/ranu jesen jer mi za zimu definitivno ne bi bio dovoljno hranjiv ni hidratantan.

Garnier Body Intensive 7days losion s uljem manga – e ovaj losion je već druga priča. Hranjiv, bogat, hidratantan, svilenkaste teksture koja nije ni pregusta ni prerijetka. Nije premasan, brzo se upija i ima blag i ugodan miris. Trošila sam ga prošle zime i onda ga kroz proljeće i ljeto stavila na čekanje, a sad sam ga malo po malo trošila za hladnijih dana kada funkcionira savršeno.

Lactacyd Femina emulzija za intimno pranje – dobra, služi svrsi, potrošila sam već nekoliko pakiranja.

2

Head&Shoulders Sensitive šampon – bio mi je loš. Ukratko. Dečko ga je kupio i koristio pa je uskoro kupio neki drugi i počeo koristiti njega, a ovog ostavio po strani. Kako ga je bilo ostalo za svega nekoliko pranja ja sam se uhvatila trošenja jer me živcira kad nečeg ostane taman mrvica i onda se ta mrvica povlači okolo i nikako je potrošiti :). Od ovog me svrbila glava i nikako mi nije odgovarao, valjda mi je bio preagresivan.

Eveline Bio Burdock Therapy maska za kosu od čička – opet jedan od onih proizvoda koji vam se baš i ne svide pa vam se onda povlače po kupaonici mjesecima. Ova maska trebala bi smanjiti ispadanje kose no tu mi nije pomogla. Onda sam pokušala zaboraviti to čemu je namijenjena i koristiti je isključivo kao neku basic masku za kosu no kosa je od nje bila skroz slamnata i isušena. Na kraju sam je uspjela potrošiti na način da sam je umasiravala u tjeme, dok sam na vrhovima koristila druge proizvode iako nisam primjetila nikakav učinak glede prekomjernog ispadanja kose. Beskoristan proizvod za mene.

Schwarzkopf Gliss Hair Repair Ultimate Repair balzam za kosu u spreju – volim ove Glissove sprej balzame i često uzmem koji. Ovaj mi je isto bio okej no prejakog mirisa (koji me podsjeća na čokoladu) tako da ću vjerojatno uzeti neki drugi idući put no generalno nije loš.

3

Miyu AquaC fiziološki hidratantni sprej – super mi je bio za brzinsku hidrataciju lica kroz ljeto, a koristim ga i umjesto tonika povremeno prije nego što nanesem serum ili kremu na lice navečer. Kako imam prilično masnu kožu lica ukoliko sam kroz dan kod kuće pa ne trebam SPF zaštitu ovaj sprej mi je dovoljan te mi krema u tom slučaju ni ne treba nakon njega. Miris mu je ugodan citrusni. Unatrag nešto manje od godine dana sam termalne vode skroz zamijenila ovim sprejem i novi je već u upotrebi.

Rexona stick Linen Dry – dobar, drži mi znojenje pod kontrolom. Bila sam skroz zadovoljna s njim.

Alverde krema za stopala s narančom i kaduljom – skroz beskoristan proizvod, uopće ne znam o čemu sam razmišljala kada sam ovo stavljala u košaricu. Jako je rijetke teksture, nimalo nije hranjiva i stopalima ne radi apsolutno ništa. Pored svega toga ima grozan, gotovo nepodnošljiv miris.

Bioderma Photoderm AKN Mat SPF 30 fluid za lice – odličan proizvod koji mi je super odgovarao i služio svrsi. Brzo se upija, ne ostavlja bijeli trag, lijepo matira, ne uzrokuje nered na licu i odlično štiti od sunčevog zračenja. Prerezala sam tubicu kako bih iskopala i zadnje kapi :).

Neutrogena Norwegian Formula koncentrirana krema za ruke bez mirisa – meni daleko najbolja krema za ruke od svih koje sam ikad isprobala, a ima ih. Bogata je no nikako premasna. Ukoliko se nanese prevelika količina ostavlja bijeli film no i u tom slučaju se brzo upija. Općenito bih rekla da je primjerenija za zimu i da bi većini kroz ljeto bila prejaka no ja je koristim tokom cijele godine s obzirom da imam prilično suhu kožu ruku, a i radno mjesto mi je takvo da često moram prati ruke sapunom tako da me ova krema spašava.

4

Aveo tekući sapun Kokos i Sheabutter – sapun ko sapun, okej je no ništa posebno. Miris me nije impresionirao.

Catrice Ultimate Nail Lacquer u nijansi Lost in Mud – jedna od popularnijih nijansi od prije koju godinu, koristila sam ga nemilice i bio mi je krasan. Nedavno se počeo sušiti, a na kraju mu je čep puknuo tako da sam ga odlučila baciti no ostalo ga je možda još koji mililitar na dnu tako da mi nije žao, nauživala sam ga se ;).

Rituals Shikakai Secret Indian Rose & Shikakai regenerator za kosu u tester pakiranju – prekrasnog mirisa, ne znam uopće kako bih ga opisala, skroz je neobičan i ne mogu ga povezati uz nešto konkretno no u svakom slučaju je divan. No djelovanje mu nažalost i nije neko. Moram napomenuti da je moja kosa prirodno kovrčava sa izuzetno suhim vrhovima i kao takvoj mi ovaj regenerator nije bio dovoljan.

Cien balzam za usne sa zaštitnim faktorom – na ambalaži se izlizao podatak o zaštitnom faktoru, a ja ga se stvarno ne sjećam no znam da je bio prilično visok jer je to bio jedini razlog zašto sam uzela ovaj balzam. Uzela sam ga prije godinu ili čak dvije da imam za ljeto, odlaske na plažu i slično no nisam se baš usrećila s njim. Prilično je tvrd, teško ga je nanijeti i ostavlja grozan bijeli trag na usnama. No ajde, sve to još nekako i pregrmim, sve za dobru SPF zaštitu 🙂 tako da sam ga koristila prilikom dužih boravaka na suncu. Ovo ljeto mu je istekao rok tako da ga bacam nepotrošenog.

Labello Vitamin Shake Acai & Wild Apple – ugodnog voćnog mirisa, pomalo voskaste teksture, ne pretjerano hranjiv. Ostavlja lagani roskasti sjaj na usnama. Nanosila sam ga najčešće u tankom sloju u svrhu lagane hidratacije prije nanošenja ruževa i za to mi je bio dobar. O nekoj većoj njezi ili hidrataciji tu nema riječi tako da nisam impresionirana no ovaj balzam je solidan za one koji nemaju većih zahtjeva glede njege usana.

S-he Stylezone Glitter Eyeliner i Catrice Enter Wonderland Metallic Liner u nijansi Miracle Clouds – tuševi koje nisam uspjela potrošiti no moram ih baciti s obzirom da su već prilično stari, a ja sam paranoična glede tih stvari koje idu blizu očiju. S-he mi je bio odličan, često sam ga koristila za izlaske kao dodatan “touch” poviše crnog tuša dok s Catrice-ovim nisam bila zadovoljna. Bio je prerijedak i prevodenast te ga je trebalo nanositi u 3-4 sloja kako bi se dobila puna boja.

Avon Glimmersticks Eyeliner u nijansi Saturn Grey – ova olovka mi je bila odlična, super teksture, ni pretvrde ni premekane, lijepo se nanosila i bila dugotrajna na kapcima.

Schaebens Tutanchamon maska za lice – bila mi je premasna te sam se iduće jutro probudila sa par novih kolega (čitaj: prištića) na licu.

Holika Holika The Chal Essential Collagen Eye Serum u tester pakiranju – bio mi je dobar tih par korištenja za koliko ga je bilo u pakiranju. Tekstura mu je prilično gusta i bogata, a ja sam ga koristila za večernju njegu i tu mi je super odgovarao. Trenutno nisam u deficitu sa okoloočnim kremama no o kupnji ove bih mogla razmisliti.

Oh So Heavenly Dream Cream losion za tijelo u tester pakiranju – gust, bogat, hranjiv, prekrasnog mirisa. Imala sam ga već (i potrošila) u normalnom pakiranju prije koju godinu tako da ne govorim o njemu samo na temelju ovog testera. Odličan mi je za hladnije dane jer je stvarno gust i hranjiv, a miris mu je skroz aromaterapijski i uspavljujući, prilično jak no izuzetno ugodan.

I to je to! Uf, mislila sam da nikad neću stići do kraja ;).

Jeste li vi koristili nešto od ovih proizvoda? Dijelimo li ista mišljenja o proizvodima ili ste možda drugačijeg iskustva od mene?

Čitamo se :).

2 thoughts on “Empties #2

    1. Ja OSH obožavam zbog mirisa njihovih proizvoda koji mi se jako sviđaju, sve što sam probala mirisalo je odlično :). A glede tuširalica i mazalica za tijelo nisam nešto zahtjevna i OSH mi baš odgovaraju :). A ovakve mini Rituals proizvode su imali u jednom hotelu u kojem sam boravila pa sam ono što sam koristila, a nisam potrošila za boravka tamo ponijela sa sobom kući ;).

      Like

Leave a comment