Maybelline Color Whisper ruževi

Bok svima!

Uživate u sunčanom vikendu? 🙂 Ja moram reći da mi se jako sviđa ovakvo sunčano vrijeme u listopadu iako bih voljela da ipak bude malo hladnije. Ovako mi je skroz čudno kad usred 10. mjeseca izlazim u kratkim rukavima van. Ali ne bunim se, pred nama je jedna lijepa nedjelja, iskoristimo je svi čim bolje ;).

6

Danas imam za vas recenziju i swatcheve proizvoda oko kojeg se stvorio ogroman hype kad je stigao u naše drogerije. Neki vole ovakav tip proizvoda, neki kažu da je to bačen novac. Meni se osobno ideja sviđa, a sviđaju li mi se konkretno Whisperi moći ćete pročitati u nastavku :).

Ajmo početi s nekim osnovnim informacijama. Ovi ruževi dostupni su u svim drogerijama u RH koje drže Maybelline. Cijena im je 60-ak kuna i dolaze u 20 nijansi od kojih je kod nas dostupno kojih 10-ak (?). Pakiranje je od čvrste plastike, meni osobno lijepo, jednostavno i kompaktno. Poklopac se zatvara klikom tako da nema opasnosti od otvaranja ruževa u torbici.

Ovo ustvari nisu ruževi u punom smislu te riječi već bih ih ja okarakterizirala kao malo pigmentiranije balzame. Lagani su i prozračni na usnama i ostavljaju tek hint boje. Ukoliko ste od onih koji vole visoko pigmentirane ruževe Whisperi vas neće zanimati. No ako volite lagani hint boje na usnama čitajte dalje ;).

1

Kada su tek stigli u naše drogerije ja sam u kratkom roku kupila sve četiri nijanse koje su mi bile zanimljive – 530 Who wore it red-er, 150 Faint for fuchsia, 440 Orange Attitude i 310 Mad for magenta.

2

Who wore it red-er tamno je ružičasta nijansa, opisala bih je kao boju maline.

Faint for fuchsia je prava baby pink nijansa.

Orange attitude je mandarina – narančasta nijansa.

Mad for magenta tamno je ružičasta nijansa i jedina od ove 4 koja u sebi sadrži sitan srebrni shimmer koji je vidljiv u ambalaži no ne i na usnama.

Sva 4 Whispera su već korištena tako da se tragovi korištenja vide i na slici. Samo upozoravam ;). Na prvoj slici ruževi idu redom s lijeva na desno: Who wore it red-er, Faint for fuchsia, Orange attitude i Mad for magenta.

3

5

4

Trajnost im nije jača strana što me i ne čudi no bitno je spomenuti. Meni ustvari prilično kratko traju na usnama pogotovo ako u međuvremenu jedem/pijem/pričam te ih često moram obnavljati kada ih nosim. Zbog navedenog prilično mi se brzo troše što za ruž/balzam od 60 kuna i nije pohvalno. Pogotovo ako uzmete u obzir da za te novce možete uzeti 2 ili čak 3 primjerice Wet’n’wild mat ruža koje nećete tako brzo potrošiti, koji će vam biti pigmentiraniji na usnama i koje je ustvari jednostavnije nositi s obzirom da ih ne morate tako često obnavljati. O trajnosti na usnama da ne pričam. Ovo pišem samo usporedbe radi iako možda i nije najzahvalnije uspoređivati dva proizvoda koja su i po samom opisu različita. Sve ovisi o tome volite li ovakav tip proizvoda ili ne.

Plus im je svakako relativno dobra hidratacija te činjenica da usne djeluju zdravo i njegovano sa Whisperom na sebi. Ja ih mogu nositi i bez balzama ispod, čak i preferiram tako jer me ne isušuju, a kada ih nanosim na čiste usne bez balzama pigment se jače ulovi pa trag boje bude jači. Idealni su mi za nošenje u toplim danima kada apsolutno nemam želje za jačim make up-om. Minimalno podloge na licu, maskara, rumenilo i Whisper – preko ljeta bolje ne može ;). Lagano se nanose, ne trebaju vam nikakve pripreme prije, kremasti su i hidratantni. Ako ste u žurbi možete ih čak nanijeti bez ogledala, ako i pogriješite negdje neće se jako vidjeti ;).

10

93

8

7

I na kraju da zaključim – meni se Whisperi jako sviđaju. Ima dana kada stvarno ne želim nositi jake, pigmentirane ruževe i tada posežem upravo za Whisperima. Pošto rijetko nosim “gole” usne Whisperi su idealni za takve dane :). Hidratantni su i lagani za nošenje, u trenu osvježavaju lice i s njima stvarno nema nikakvih komplikacija pri (na)nošenju.

Minus im je to što kratko traju na usnama pa ih je potrebno često obnavljati. Zbog toga se brzo troše tako da vam vjerojatno neće dugo trajati ukoliko ćete ga češće nositi.

Ja ću svakako još povremeno škicnuti na policu s njima kako bih provjerila jesmo li dobili koju novu nijansu da si nadopunim kolekciju s obzirom da ih često nosim i jako su mi prikladni za svakodnevne situacije kada želim samo malo boje i svježine na usnama.

Koje nijanse Whispera vi imate? Volite li ovakav tip proizvoda ili ste više za pigmentiranije ruževe? Pišite mi :).

Čitamo se :).

8 thoughts on “Maybelline Color Whisper ruževi

  1. odlična recenzija.. jel objavljuješ možda postove u Croatian Beauty Blogs ili Balkanska beauty zajednica, uvijek mi promakneš 🙂
    najljepše nijanse su mi Orange attitude i Who wore it red-er 😀
    budući da svakodnevno ne stavljam svu šminku na sebe, ovo bi mi bili idealni ruževi 😀

    Like

  2. Imam 3 komada i volim ih.. mada ja obožavam sve ruževe, a u zadnje vrijeme mi definitivno pašu ovako laganije pigmentirani. A prije sam obožavala jako i da su mat, ali su me počeli previše isušivati. Tako da su mi ovi super, ali vjerujem da su nekima bezveze jer ih se treba stalno ponovo naositi 🙂

    Like

Leave a comment