Essence Longlasting Eye Pencil u nijansi Funky Coral

Bok svima!

Evo me natrag s recenzijom jedne super olovke za oči koju možemo naći u novom Essence asortimanu. Riječ je o Longlasting olovci u nijansi 23 Funky Coral.

1

Spomenula sam ovu olovku u zadnjem New In postu, a kako je od onda dosta koristim mislim da je vrijeme da vam iznesem svoje dojmove :).

Inače volim ovu Longlasting liniju Essence olovaka i ustvari gotovo uvijek kupujem njih kad pronađem nijansu koja mi se sviđa. Cijena im je 13 kn ako se ne varam, uvijek imaju klasičnih nijansi tipa crna ili smeđa pa razne nijanse plavih, zelenih, ljubičastih i slično koje s periodičnim izmjenama asortimana izbacuju i ubacuju neke nove nijanse. Funky Coral je došla ove jeseni i mislim da je dostupna samo u Müller drogerijama (barem zasad).

2

Sve Essence Longlasting olovke koje sam isprobala (pa tako i Funky Coral) istih su karakteristika – mekane, lako se nanose, praktički klize po kapku, precizne, dobro pigmentirane i stvarno dugotrajne.

Funky Coral je lijepa narančasto – bakrena nijansa boje hrđe i iako u pravilu ne nosim često ovakve nijanse na kapcima ova me na prvi pogled osvojila :). Nosim je tako da je nanesem u tankoj liniji na isti način kao što nanosim tuš i onda je samo lagano izblendam da ublažim liniju i to je to. Super dođe u dane kada nemam vremena ili volje/želje za jačim makeup-om na očima, ali ipak želim bar malo boje.

5

Sviđa mi se kako ovakve nijanse izgledaju na plavim očima jer ih baš lijepo naglase. Iako mislim da lice ponekad izgleda umorno i isprano s takvom bojom na kapcima nemam ništa protiv takvog looka pa mi ne smeta :).

6

Na sljedećim slikama je olovka jednostavno nanesena u debljem sloju isključivo za potrebe swatcha, nisam je blendala ni radila išta drugo s njom.

3

4

Volite li Essence Longlasting olovke za oči? Sviđa li vam se ova nijansa?

Čitamo se :).

3 thoughts on “Essence Longlasting Eye Pencil u nijansi Funky Coral

Leave a comment