Najdraži zimski lakovi za nokte

Bok svima!

Tamo negdje na samom početku postojanja ovog bloga pokazala sam vam lakove za nokte koje volim nositi ljeti i tu sam si stvarno dala oduška :). Nisam obraćala pažnju na broj lakova i sad kad gledam unatrag čini mi se da sam ipak trebala suziti izbor ;).

Zato sam prilikom odabira omiljenih zimskih lakova sama sebi zadala zadatak da ih odaberem samo 5. I mogu vam reći da mi je trebalo prilično dugo dok se konačno nisam odlučila :). Još uvijek me srce boli zbog onih koje nisam uvrstila ovdje, a htjela sam :D.

2

Zimi volim nositi sve moguće nijanse crvenih, ljubičastih i bordo nijansi, a dogodi mi se povremeno i neki nude lak na noktima :).

Na slici gore s lijeva na desno nalaze se: OPI Malaga Wine, OPI Vodka&Caviar, OPI Tickle My France-y, Essie Bordeaux i Essie Bahama Mama.

Malaga Wine je duboka crvena nijansa, boje crnog vina. Prekrasna i elegantna.

Vodka&Caviar je prava klasična crvena. Da mene netko pita koji lak za nokte bi bio primjer najklasičnije crvene koju svaka žena mora imati, moj odgovor bi definitivno bio Vodka&Caviar. Od svih lakova za nokte koje posjedujem i rotiram (a ima ih) usudila bih se reći da mi je ovaj najljepši i najdraži.

OPI Tickle My France-y je pravi kameleon :). Unutra djeluje kao čisti nude lak s laganom primjesom bež/smeđe no vani na prirodnom svijetlu do izražaja dolazi i njegova mauve strana kad se mogu primjetiti i primjese sivo-ljubičaste. Ja inače jako rijetko biram i nosim nude lakove, a ovaj mi je među najdražih 5 za zimu (i ne samo za zimu;)). Mislim da sam sve rekla :).

Essie Bordeaux je opet tamno crvena nijansa no za razliku od Malaga Wine nijanse Bordeaux ima primjese smeđe u sebi. Prilično je taman i na umjetnom svijetlu može izgledati skoro pa crno.

Essie Bahama Mama je topla krem berry nijansa. Boja šljive.

3

Kad sam sređivala fotke skužila sam da sam na swatcheve ubacila još jednu nijansu i nikako mi nije jasno kako se to dogodilo :D. Valjda podsvjesno jer mi je teško bilo izdvojiti samo pet lakova pa sam na swatcheve ubacila i šestu nijansu :).

4

S lijeva na desno: Malaga Wine, Vodka&Caviar, Tickle My France-y, Bordeaux, Bahama Mama i Essie Jag-U-Are (to je taj šesti koji je nekim čudom tu upao :D). Jag-U-Are je ustvari prava božićna nijansa, crvena, sjajna, puna svjetlucavih čestica i shimmera. Da sam birala šest lakova on bi vjerojatno upao kao šesti :).

I to je to!

Koji su vaši omiljeni zimski lakovi za nokte? Sviđa li vam se moj izbor?

Čitamo se :).

9 thoughts on “Najdraži zimski lakovi za nokte

  1. Opi lakovi su mi prekrasni i jučer sam ih vidjela u cm-u, ali cijena im je 15KM a iskreno mi se ne daju toliki novci za lak. 😀 Pa ću ih naručiti sa ebay-a jer su mi dugo na wish listi. 😀 Iste ove nijanse nosim i ja zimi i još dodatno 2-3 nude nijanse. 🙂

    Like

    1. Hvala! 🙂
      Da, OPIći imaju dosta visoku cijenu u trgovinama, ja ih lovim po akcijama, a dosta sam ih i dobila na poklon ;). Moji su već naučili da s dobrim lakom za nokte kod mene ne mogu pogriješiti :D.

      Like

      1. Ja sam ih dugo tražila i napokon kad sam ih našla imali su ogromnu cijenu. 😀 Tako da ih ipak naručujem sa ebay-a, jednostavno su mi prekrasni i moram ih imati. 😀

        Liked by 1 person

Leave a comment