Najviše nošeni ruževi kroz zimu

Bok svima! 🙂

S početkom hladnijih dana objavila sam post u kojem sam vam pokazala svoje najdraže zimske ruževe za usne. Ustvari možda ne toliko najdraže koliko one za koje sam mislila da će mi biti najnošeniji za hladnijih dana. Da se prisjetimo (i vi i ja ;)) evo ih opet svih zajedno.

Redom: Maybelline Atomic Pink, P2 Baker Street (klik na recenziju), Beauty UK Snob, P2 Madison Square (klik na recenziju), Beauty UK Plumalicious, Wet’n’wild Cherry Bomb (klik na recenziju), Wet’n’wild Stoplight Red, Beauty UK Vampire (klik na recenziju) i Revlon Finale (klik na recenziju).

Kao što vidite bilo je tu svačega, od pravih crvenih (npr. Stoplight Red) preko ljubičastih (npr. Plumalicious) pa skroz do neutralno-rozog Snoba.

3

2

1

S obzirom da smo već debelo u trećem mjesecu, a ubrzo će i prvi dan proljeća, mislim da je došlo vrijeme da vas obavijestim jesam li ili nisam bila u pravu glede svog odabira pa da stavimo točku na zimu i zimsko vrijeme (i raspoloženje) 😀 :).

Sad kad pogledam unatrag vidim koja mi je bila najveća greška – kupovanje novih ruževa kroz ovaj period :D. Jer naravno da sam onda svaki od tih novih htjela nosit čim češće jer su bili novi i zanimljivi. A ovi navedeni bi u tom slučaju usamljeni čamili na dnu ladice i čekali bolja vremena :D.

Najnošeniji od ovih navedenih su bili Snob i Cherry Bomb, Snob po danu, CB navečer i noću. Slijede ih Vampire, Stoplight Red, Madison Square i Plumalicious. Najmanje nošeni su bili Baker Street, Atomic Pink i Finale.

Najmanje nošene nijanse me ustvari i ne čude jer su navedena tri ruža skroz okej i za toplije dane pa vjerojatno nisam osjećala pritisak da ih moram iznositi kroz zimu ;).

U nastavku slijede swatchevi ovih ruževa:

s1

s2

Dijelite li vi svoje ruževe na ljetne i zimske? Imamo li kojeg istog zimskog favorita? 🙂

Čitamo se :*

 

 

 

5 thoughts on “Najviše nošeni ruževi kroz zimu

  1. Ja ih ne dijelim bas na sezone, ja vise gledam svoj outfit pa prilagodim lipstick za svoj outfit. Mada, imam nekih boja koje vise koristim zimi (npr. crveni) nego ljeti (npr. narandzasti). Ali outfit mi je stalno u prvom planu 🙂

    Like

      1. Hehe isto tako 😀 Lakove imam ih stvarno previse (oko 70 bocica plus ukrasi brdo) al vidim da zimi neke boje cesce nosim nego ljeti 🙂 I sa lakovima je isto kao sa ruzevima: prilagodim ih sto vise svom outfitu 🙂

        Liked by 1 person

  2. ja sa svakom promjenom godišnjeg doba radim istu grešku – kupim previše lakova za nokte i ruževa i onda baš kao ti, želim nositi samo one novije hehe 😀 kada sve prođe shvatim da bi preživjela samo s dva 😀
    prekrasni su mi cherry bomb od wnw i Plumalicious od Beauty uk 😀

    Liked by 1 person

Leave a comment