Top 10 proizvoda do 50 kuna

Bok svima <3!

Nadam se da nedjelju provodite ugodno i lijepo :).

Danas sam za vas pripremila post meni zanimljive tematike, a koju u zadnje vrijeme viđam da kruži blogosferom. Riječ je o mojim top proizvodima čija cijena ne prelazi 50 kn.

1

Neću lagati, naravno da (i ja) volim skup(lj)u kozmetiku no većina mojeg make up-a sastoji se od drogerijskih brendova i nema mi dražeg nego kada u drogerijskom rangu otkrijem neki dobar proizvod. A ima ih :). Pogotovo u današnje vrijeme kada nam je sve više brendova dostupno i cijenom pristupačno. Samo treba tražiti i isprobavati ;).

Pa krenimo.

1. Beauty UK i Wet’n’wild ruževi za usne.

10

Po pitanju drogerijskih ruževa za usne mislim da ova dva brenda odnose apsolutnu pobjedu. Ruževi su im divno pigmentirani, trajni, lijepog i ujednačenog nanosa, klize po usnama. Što više reći osim da obavezno bacite oko ako još niste :). Cijena im ne prelazi 30 kn.

Oba brenda imaju ruževe različitih finiša, a ja se uvijek nekako najviše zakačim za mat tako da je većina ovih mojih upravo mat. Također nije na odmet spomenuti da se često navodi kako su neki ruževi ovih brendova dupe-ovi za MAC ruževe, primjerice Wet’n’wild Cherry Bomb – MAC Diva, Wet’n’wild Stoplight Red – MAC Ruby Woo, Beauty UK Snob – MAC Snob itd.

2. Essence I ❤ stage baza za sjenila

9

O ovom proizvodu neću duljiti s obzirom da postoji recenzija za njega pa klik.

3. Look by Bipa olovke za usne

8

O ovim olovkama se mogu pronaći hvalospjevi diljem beauty blogosfere, a ja ću samo reći da za cijenu od oko 10 kn dobijete trajne i pigmentirane olovke koje klize po usnama. Ima lijepih i zanimljivih nijansi, a ja trenutno posjedujem ove 3 sa slike. Mogu se nositi kao podloga ruževima ili samostalno te u oba slučaja funkcioniraju super.

4. Catrice kamuflaža

6

Moj drogerijski HG proizvod. Isprobala sam na tone korektora i odgovorno tvrdim da boljeg od ovog nema. Ja je koristim za prikrivanje flekica, prištića te bilo kakvih nepravilnosti i taj posao odrađuje savršeno. Često vidim da je cure koriste i na podočnjacima no tu je nisam isprobala tako da ne mogu ništa tvrditi u svoje ime. Bojim se da bi me mogla previše isušivati no tko zna, mogla bih se odvažiti, možda puno propuštam, a da ni ne znam :).  Cijena joj je oko 25 kn.

5. Balea gelovi za umivanje

5

Isprobala sam puno Baleinih gelova za umivanje isto kao što sam isprobala i puno skupljih gelova te sam došla do zaključka da Baleini nisu ništa lošiji.

Kod gela za umivanje mi je bitno da ne isušuje, da nije agresivan za kožu te da bude koliko-toliko dobar u skidanju makeup-a, a većina Baleinih mi je ispunila te zahtjeve tako da ih se držim i ubuduće.

Trenutno koristim ovaj Ultra Sensitive i zadovoljna sam. Cijene Baleinih gelova za umivanje kreću se oko 20-ak kuna.

6. Balea enzimski peeling za lice

4

Ovaj peeling sam počela koristiti prije možda 2 mjeseca i jako mi se sviđa njegovo djelovanje na moju kožu. Lice bude meko i nahranjeno i koža odmah nekako ljepše izgleda.

Na lice se nanosi kao maska, ja stavim u malo debljem sloju i pustim da djeluje do 5 minuta. I ozbiljno shvatite ovo DO 5 minuta :D. Ja sam se jednom zapričala na telefon i pustila ovaj peeling kojih 10 minuta na licu. Bolje da nisam :D. Koža lica mi je bila crvena, žarila me i peckala te se jedva smirila za kojih pola sata i to nakon što sam našpricala veliku količinu Miyu AquaC spreja i pustila da se upije. Od tada jako pazim da 5 minuta stvarno bude 5 minuta i nimalo duže.

Osim ovog gafa izazvanog isključivo mojom krivnjom, djelovanje ovog peelinga na moju kožu mi se jako sviđa. Točne cijene se ne sjećam, ali mislim da nije više od 20 kn.

7. Miyu pasta za depilaciju

3

Oprostit ćete mi flekavu ambalažu, pasta je jako ljepljiva pa se često cijela zapackam s njom :D.

Ovo je odličan proizvod za nas koje nismo vične homemade eksperimentiranju s ovakvim stvarima. Pasta je jako učinkovita s jedne, a prilično nježna za kožu s druge strane. Od raznih kupovnih krema i voskova (Čupko, Veet, Eveline, Balea,…) koje sam isprobala sam često zaradila osip, urasle dlačice i ljuštenje kože, a da ne spominjem koliko sam živaca izgubila kad bi skužila da je svaka peta dlaka otišla dolje, a ostatak se i dalje ponosno drži :D. Ova pasta minimalizira navedene negativne nuspojave, a kao što sam već napomenula – stvarno je učinkovita.

Cijena joj je taman oko 50 kn.

8. Essence olovke za oči

3

Klik na recenziju.

9. Aveo aceton od badema

2

Daleko najpovoljniji od svih proizvoda koje ću danas spomenuti, ako se ne varam cijena mu je oko 5 kn, a aceton je savršenstvo u bočici. Skida svaki lak ko od šale, a ne šteti (mojim) noktima.

10. Catrice filler za obrve

7

Od kad sam ga kupila nema dana da ga nisam koristila. Mislim da to dovoljno govori. Za brzinsko popunjavanje obrva je odličan. Ne znam koliko bi bio od koristi ukoliko baš imate neke rupe koje morate popuniti no ukoliko su vam obrve koliko-toliko guste same od sebe te vam samo treba mrvicu boje i definicije ovaj gel će vam biti savršen. Meni je :).

I došli smo do kraja, to bi bilo to od mojih trenutnih drogerijskih favorita :).

Dijelimo li isto mišljenje oko nekih navedenih proizvoda?

Hvala na čitanju :* :).

7 thoughts on “Top 10 proizvoda do 50 kuna

  1. Bas ima nekih zanimljivih proizvoda, pogotovo ruzevi sa pocetka bas izgledaju dobro 🙂 Htela sam da kupim Beauty UK proizvod u Crnu Goru, al nisam ga jos nasla posto nema u svaku drogeriju .. Pa cu traziti na druga mjesta kad se vratim i sigurno uzeti sebi jedan ruz 🙂 Pozdrav! x

    Like

  2. Dijelimo ljubav prema Aveo odstranjivacu laka za nokte, BIPA olovkama, WnW ruzevima…sve su to super proizvodi za male novce 😀 i super ideja za post!

    Like

Leave a comment